Kuidas pääseda kurikuulsa Igor Mangi teraapiatamme õõnsusesse? (6)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilses «Pealtnägijas» kirjeldas üks Igor Mangi ohver detailiselt, kuidas astroloog talle Kadrioru pargi puuõõnes käed ebasobival moel külge pani. Elu24 käis sündmuskohal uurimas, kuidas sinna puu sisse üldse pääseb ja palju seal õõnes tegelikult ruumi on.

Igor Mang ütles oma naistuttavale, keda kohtas päikselisel päeval pargis, et siin lähedal Kadriorus on üks hästi ilus ja suur puu, mis on hea auraga ja tervendav. Astroloog palus naisel puuõõnsusse ronida. «Mina ei olnud veel sinna puu sisse jõudnud, kui ma juba Mangi nägin ja Mang oli ka – hopsti – seal puuõõne sees. Ja ütles, et see on kõige parem paik tšakrate avamiseks, puhastamiseks,» kirjeldas ohver.

Elu24 käis ka kurikuulsa tšakratamme juures, millel on tõepoolest maast pooleteise meetri kõrgusel õõnsus. Sinna üles ronimine võttis vähemalt kolm katset. Kuidas 68-aastane Mang sinna hopsti sai, on müstika, kui tal just taburetti kaasas ei olnud. 

Lahknevus Mangi avaliku ja varjatud palge vahel meenutab vägagi «Troonide mängust» tuntud teadmamehe Grand Maester Pycelle'i totaalselt muutumist vagast ja väetist vanakesest troonisaalis käbedaks kabistajaks tagakambrikeses.

Üks asi on sinna puuõõnde pääsemine, teine on sealt ära pääsemine. See osutus veel keerulisemaks. «Ma ei mäleta, kuidas ma sealt välja jooksin, aga tuhatnelja ma sealt seest väljas olin ja kodu poole plehku panin,» rääkis naine «Pealtnägijale». Kohal käinuna tundub selline põgenemine kõrgest puuõõnest igati ohtlik, kuid kabuhirmus ei jäänud vist vaesel naisel tõesti muud üle, kui sealt alla hüpata. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles