Blogi ja videod: Kontaveit andis Kvitovale vägeva lahingu, ent kaotas otsustavas setis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Ralph Orlowski / Reuters

Madridi tenniseturniiril kolmandasse ringi jõudnud Anett Kontaveit kaotas maailma kümnendale reketile Petra Kvitovale 7:6 (4), 3:6, 3:6. Postimees jälgib kohtumist tekstipõhise otseblogi vahendusel.

Seejuures oli eriti märkimisväärne Kontaveidi esimese seti võit, sest ta jäi seisul 2:4 ka 15:40 kaotusseisu, ent suutis teha väga eduka tagasituleku.

Mõlemad tennisistid lõid kohtumise jooksul seitse ässa, Kontaveit tegi viis topeltviga Kvitova seitsme vastu. Kontaveidi esimese servi õnnestumise protsent oli 71 Kvitova 82% vastu. Kontaveit päästis 17 murdepallist 12 ning teenis ise 11 murdepallivõimalust, millest realiseeris kõigest kaks.

Esimeses kahes ringis on Kontaveit alistanud Venus Williamsi 3:6, 6:3, 6:2 ning Aliaksandra Sasnovitši 6:2, 4:6, 6:2. Kvitova võitis esimeses ringis Lesia Tsurenkot 6:1, 6:2 ning teises ringis Monica Puigi 6:3, 7:6 (8).

Varem on kahekordne Wimbledoni võitja Kvitova kohtunud Eesti esireketiga korra, kui mullu mindi vastamisi Cincinnatis kõvakattega tenniseturniiril. Mängu võitis Kvitova 1:6, 7:6 (2), 6:3.

Kontaveidi ja Kvitova matš peetakse neljanda väljaku kolmanda matšina. Esimene mäng sellel väljakul algab kell 13, teine aga mitte enne kella 16.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles