ELU24 OTSESTUUDIO: vaata Eurovisiooni koos popstaaride Elina Borni ja Jüri Pootsmanniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pange popcorn valmis, sest juba täna õhtul kell 21.45 kommenteerivad Eurovisiooni esimest poolfinaali eurokarusellis karastunud popstaarid Elina Born ja Jüri Pootsmann. Olukorda hoiab kontrolli all MyHitsi saatejuht Indrek Vaheoja.

Vaimukas ja harivas otsesaates jagavad Elina Born ja Jüri Pootsmann oma Eurovisiooni kogemusi ning hindavad tänavusi etteasteid.

Jüri Pootsmann esindas Eestit 2016. aasta Eurovisioonil Stockholmis lauluga «Play». Pootsmann tookord finaali ei pääsenud, jäädes esimeses poolfinaalis viimasele, 18. kohale. Üldarvestuses oli Pootsmann eelviimasel kohal. 

Elina Born ja Stig Rästa esindasid Eestit 2015. aasta Eurovisioonil Viinis lauluga «Goodbye to Yesterday» ning said seitsmenda koha. Nii selle kui ka Poostmanni eurolaulu autoriks oli Stig Rästa. 

P​oplauljad Jüri Pootsmann ja Elina Born on südamesõbrad, keda nende sõpruse algusaegadel kõmumeedias ikka paari panna prooviti.

Ka Inderk Vaheoja osales oma bändiga Winny Puhh Eesti Laulul aastal 2013. Kuid kahjuks välismaale Eurovisioonile nad tookord ei pääsenud:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles