Suurõppuse Siil raadio alustas tegevust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates tänasest alustas saadetega õppuse Siil raadio Sõduri FM, mis igal hommikul alates kella 7.55 vahendab uudiseid ja toob kuulajateni lugusid otse õppuselt.

Raadiot saab kuulata Lõuna-Eestis Antslas ja selle lähiümbruses sagedusel 91,7 Mhz ning üle Eesti interneti vahendusel Vikerraadio koduleheküljel vikerraadio.err.ee. Lisaks toimub igal hommikul kell 8.35 otselülitus Vikerraadio eetrisse.

Raadio toimetaja leitnant Madis Milling märkis, et Sõduri FM on eetris juba kolmandat aastat ning raadiost on saamas traditsioon, mida kõik ootavad. „Suurõppustel kasutame kõiki meediaväljundeid oma võitlejatega suhtlemiseks ning elanike teavitamiseks. Oma raadio tegemine on väga hea võimalus selleks,“ ütles Milling. „Ühtlasi saavad kaitseliitlased harjutada raadiostuudio tehnilisi rutiine, et olla valmis päris kriisiolukorraks, mida loodetavasti kunagi ei tule.“

Raadio on eelkõige suunatud õppusel osalevatele kaitseväelastele ja õppuse piirkonnas elavatele inimestele. Programmi kõige aktiivsem osa on hommikusaade, kus lahatakse värskeid uudiseid ning antakse edasi olulist infot. Hommikuprogramm on eetris kella 7.55 kuni kella 10.

Sõduri FM-i saatepäeva täidavad lisaks leitnant Madis Millingule, Kerli Dello staabi- ja sidepatalonist ning kaitseliitlased Neeme Brus, Tanel Meiel ja Nevil Reinfeld. Külalistena pääsevad veel eetrisse liitlased Lätist ja Suurbritanniast.

Traditsiooniliselt on eetris järjejutt, rindeuudised, intervjuud erinevate õppusel osalevate kaitseväelastega ning kohalike elanikega. Lisaks ei puudu ka sellel aastal soovide ja tervituste rubriik, mille jaoks saab soovid postitada https://www.facebook.com/kvsiil

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles