Kairys Ühisliiga tulemusest ei heitu: meil on Eestis veel võimalus midagi võita!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallimeistrivõistluste poolfinaalseeriaga tehakse algust juba täna, kui kell 19.10 kohtuvad Kalevi spordihallis BC Kalev/Cramo ja Pärnu Sadam.

Kalevi peatreener Donaldas Kairys kinnitas, et finaali minnakse mängima kümne mängijaga. «Mul on väga hea meel, et meeskond on jälle koos ning Gregor Arbet on tagasi. Kahjuks on hooaja lõpuni aga kindlasti audis Erik Keedus ja Cedric Simmons,» sõnas Kairys.

Poolfinaalseeriaks valmistuti Soomes, Kisakallios. Laagris olid aktiivsed vahepeal vigastuste või haigusega puudunud Janari Jõesaar, Sten Sokk, Martin Dorbek, Bojan Subotic, Branko Mirkovic, Gregor Arbet.

«See oli suurepärane. Meil oli hea vaheldus, meil on kümme meest tagasi, saime viis viiele korvpalli mängida ning oma tööd nautida!» rääkis Kairys.

Ta lisas, et kuigi Ühisliiga hooaeg lõppes soovitust varem, ei pidanud ta meestele motivatsioonikõnet pidama. «Üks liiga on lõppenud, teine on veel käimas. Meil on ikka veel võimalus midagi võita ning oleme elevil.»

Kolme võiduni peetava poolfinaali avavaatus algab homme Kalevi spordihallis kell 19.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles