Vene staarsensitiiv Swam Darshi näitas, kuidas pärast kliinilist surma edasi elada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa «Selgeltnägijate tuleproovi 2016» võitja Swami Darshi vastas täna seminaril ka publikus tekkinud küsimustele. Rahva seast küsiti, kuidas elada edasi peale kliinilist surma.

Swam Darshi ei näe kliinilist surma, kui takistust edasi elamiseks. Sensitiiv küsis provotseerivalt vastu, «Milles probleem?». Rahvas naeris.

Sensitiiv näitas publikus istunud naise peal ette, kuidas tulla välja munakoorest.

Salapärane müstik, Venemaa «Selgeltnägijate tuleproovi 2016» võitja Swami Darshi esitles reedel oma äsja ilmavalgust näinud raamatut «Ümbersündimine». Postimees tegi raamatuesitluselt otseülekande, mis on Elu24 saidil järelvaadatav. 

Swami Darshit on enam kui 15 aastat põiminud lääne ja ida kultuuride juuri, aidates meditatsiooni ja kehaliste praktikatega leida inimestel endas jõudu ja julgust näha ennast olevikus ja muuta oma elu. Darshi elas kaheksa aastat Indias Osho aašramis, kus ta õppis erinevaid tehnikaid ja meditatsioone. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles