Postimehe video: mis sundis Latvala Argentina ralli katkestama? (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Tänaku meeskonnakaaslase Jari-Matti Latvala Argentina ralli avapäev lõppes enne kui korralikult alatagi sai: kolmandal katsel tegi soomlane sõiduvea ning lõhkus oma vedrustuse. Kuigi Toyota mehaanikud lootsid masinaga imet teha, siis seda ei juhtunud ning Latvala enam starti ei tule. 

Latvalale sai saatuslikuks paremkurvi sisemises osas olnud kivi, mida tema ega kaardilugeja Miikka Anttila ei näinud. Vedrustus purunes silmapilkselt.

«Väga suur pettumus Jari-Mattile ja kõigile,» sõnas Tommi Mäkinen pärast juhtunut WRC TV-le.

«See on väga salakaval ralli ja sel katsel oli palju kivi, kahjuks sai ta ühele pihta ja lõhkus parema esivedrustuse. Kõige rängem on see talle endale, sest ta lausa lendas katsel ja võinuks liidriks tõusta. Olen kindel, et ta oleks suutnud siin võita, aga... Vedrustus sai pihta ja autost kadus ka õlisurve, loodetavasti suudame selle vähemalt homseks korda teha,» lootis murtud moega Mäkinen keskpäeval.

Masinat aga korda ei saadudki ning Toyota kinnitas, et soomlase ralli on lõppenud.

«Tundub, et olen oma elus midagi valesti teinud. Olen vist olnud väga halb inimene,» kurtis Latvala.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles