VIDEOINTERVJUU Katusepiraat Mustang Wanted Tallinnas ronimisest: tahtsin piiluda kohalikke naisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 ja ja Limon.ee esitlevad skandaalset katusepiraati Mustang Wanted, kes hiljuti üle saja meetri kõrguse kortsna otsas ronides tallinlaste närvidel mängis. Eksklusiivses intervjuus küsime, mida Ukraina aktivist Tallinnas teeb ja kas ta surma ei karda saada?

«Ilma igasuguse julgestuseta ronivad 120 meetri kõrgusel. Isegi kui tegu oli mingite võtetega, siis nägi see päris hull välja,» kirjeldas Marienthali büroohoones töötav Postimehe lugeja vaatepilti, mida ta 13. aprillil aknast välja vaadates nägi.

Juba toona kirjutas Elu24, kes on selle hullumeelse ettevõtmise taga. Nüüd avaldame ühel Tallinna katusel tehtud intervjuu, kus Mustang Wanted oma riske selgitab.

«Ronisin sinna üles, et piiluda kohalikke naisi, ja et nad näeksid mind. Nii et leidke mind Instagramis, Mustang Wanted, kirutage mulle. Aga tegelikult me ei tulnud siis mingisuguse eesmärgi pärast. Me lihtsalt käime ringi, vaatame, ronime. Täna see õnnestus,» rääkis Venemaal tagaotsitav katusepiraat. Vaata videointervjuust, mida hulljulge noormees veel rääkis.

Mehed korstna otsas
Mehed korstna otsas Foto: Mihkel Maripuu

Skandaalne Mustang Wanted on maailmakuulus katusepiraat, kes vallutab kõrgeid hooneid vähese või olematu ohutusvarustusega. Tema tõmbenumbriks on hulljulged trikid kõrgustes, mida ta ise või tema kaaslased pildistavad.

2014. aastal ronis ta Moskvas asuva Kotelnicheskaya Embankment hoone tippu ning värvis tornitipu siniseks ning pani sinna lehvima Ukraina lipu, selle vägiteo pühendas ta Ukraina taasiseseisvumispäevale.

Teo eest on Mustang Wanted Venemaal tagaotsitav. Teda süüdistatakse vandalismis ja huligaansuses, ent Ukraina võimud ei ole nõus noormeest välja andma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles