Sangaste rattaralli võitsid Tartu ratturid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangaste Valgete Teede Rattaralli 2018.
Sangaste Valgete Teede Rattaralli 2018. Foto: Adam Illingworth

Täna toimunud Sangaste Valgete Teede Rattarallil võtsid kolmikvõidu rattaklubi Cycling Tartu ratturid. Esikolmik läbis viiendat korda toimunud rattaralli võrdse ajaga 1:57:27. 

Sangaste Valgete Teede Rattaralli pika, 79,5 km pikkuse distantsi kolmikvõidu võtsid rattaklubi Cycling Tartu ratturid. Esikohale tuli Norman Vahtra, teiseks sõitis ennast Peeter Pung ja kolmandaks jäi Karl-Arnold Vendelin.

Sangaste Valgete Teede Rattaralli 2018.
Sangaste Valgete Teede Rattaralli 2018. Foto: Adam Illingworth

Pühapäeval startis Sangaste lossi õuelt viiendat korda toimuv Sangaste Valgete Teede Rattaralli. Tegemist on kuulsa Pariis-Roubaix võidusõidu Eestimaise versiooniga, kus Põhja-Prantsusmaa munakiviteid asendavad Lõuna-Eestile omased valged kruusateed.

Sangaste Valgete Teede Rattaralli 2018.
Sangaste Valgete Teede Rattaralli 2018. Foto: Adam Illingworth

Võistluse võitja Norman Vahtra sõnul oli tänane võistlus eelmiste aastate omast erinev eelkõige võistluse toimumisaja poolest.

"Mitmed rajalõigud olid kevadiselt märjad, aga kuna minu positsioon oli hea, siis sain valida kuivemaid kohti rajal. Tänu sellele tuli võrreldes teistega sisse hea edumaa. Samuti olid sel aastal suuremad võiduvõimalused, sest tavaliselt on võistlusel olnud rohkem tugevaid rattureid. See on toimunud vahetult peale EMV-d, näiteks Alo Jakin on alati kohal olnud. See kõik mõjutas kindlasti palju tervet sõidu käiku," võttis Vahtra sõidu kokku.

Parim naine  põhidistantsil oli Mae Lang ajaga 2:10:12.

23,2 km pikkuse lühikese distantsi võitis Aaron Aus (Rein Taaramäe Rattaklubi,39:06), teise koha saavutas Gabriel Helmut Aduson (CFC Spordiklubi,39:08) ja kolmandale kohale sõitis ennast Reio Vill (Otepää Rattaklubi,40:51).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles