Järelvaadatav: Ronaldo järjekordne iluvärav päästis Reali piinlikust kaotusest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Hispaania jalgpalli kõrgliiga 33. voorus Tegi Madridi Real koduväljakul 1:1 viigi Bilbao Athleticuga, kuigi veetis enamiku kohtumisest kaotusseisus.

Külalised Baskimaalt asusid juhtima 14. minutil, kui sihile jõudis Inaki Williams. Real omas küll mängulist ülekaalu, aga väravaks suudeti see realiseerida alles 87. minutil, kui Cristiano Ronaldo suunas osava kannapuutega väravasse Luka Modrici kauglöögi.

Tegemist oli 12. Reali särgis peetud kohtumisega järjest, kus Ronaldo lõi vähemalt ühe värava. Kokku on portugallase arvel viimase tosina Reali ridades peetud kohtumisega koguni 22 väravat.

20 võidu ja viie viigi kõrvale hooaja kaheksanda viigi teinud Real on liigatabelis 68 punktiga kolmandal kohal. Teisel kohal paiknev Madridi Atletico edestab neid kolme punktiga ja omab ühte mängu varuks (neljapäeval Real Sociedadiga). Samas puudub sisuline vahe, kas lõpetada kõrgliiga teise, kolmanda või neljanda kohaga - kõik need kolm klubi tagavad koha Meistrite liiga alagrupiturniiril.

Hispaania kõrgliiga tabeliseis:

  1. FC Barcelona 83 punkti (33 mängust)
  2. Madridi Atletico 71 (32)
  3. Madridi Real 68 (33)
  4. Valencia 65 (33)
  5. Real Betis 52 (32)
  6. Villarreal 51 (33)
  7. Sevilla 48 (33)
  8. Getafe 45 (33)

MÄNGU EEL

Zinedine Zidane hoolealused meistritiitli nimel enam ei mängi, sest eile Celta Vigoga viiki mänginud Barcelona edu lähimate jälitajate ees on mäekõrgune. Real jääb kolmandana linnarivaal Madridi Atleticost, kes kohtub homme Real Sociedadiga, maha vaid nelja punktiga. Baskimaa meeskond Bilbao Athletic hoiab 39 punktiga 13. kohta, kuid vahed liigatabeli keskosas on väikesed.

Viimane omavaheline mäng, mis toimus detsembri alguses Athleticu koduväljakul, lõppes väravateta viigiga. Viimati suutis Bilbao meeskond Reali võõral väljakul võita aastal 2005. Kusjuures samal hooajal alistas Athletic mõlemas liigamängus Reali – koduväljakul saadi 2:1 võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles