Meelis Kivisild Tartu uuest tulekust: treenerivahetus pani rohkem pingutama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskond alistas poolfinaalseeria viimases mängus 3:0 Pärnu ning pääses finaali, kus kohtub Saaremaaga.

Tartu meeskonna mängumees Meelis Kivisild ütles pärast kohtumist, et tänane mäng oli Tartu poolelt pigem kehv. «Meie ei mänginud kindlasti hästi, hoopis võrdlemisi kehvasti. Aga Pärnu oli ka kehv,» tõdes ta.

Pärast Balti liiga veerandfinaali kaotust vahetas Tartu treenerit ning Andrei Ojametsa juhendamise all on näidatud eeskujulikku mängu. «See on pigem emotsionaalne muudatus. Meil on väga ühtne meeskond. Ma saan enda pealt öelda, et ma pingutan võib-olla rohkem. Mitte et ma enne poleks pingutanud. Lihtsalt kuidagi oleme sõbralikumad üksteisega ja ergutame teineteist tagant,» kommenteeris Kivisild treenerivahetusest.

Finaalis kohtub Tartu meeskond Saaremaaga, esimene mäng peetakse 2. mail. «Kui mitte nüüd, siis me ei võida neid (Saaremaad) kunagi. Meil on praegu selline hoog sees. Kes oleks arvanud, et võidame Pärnut geimidega 9:1? Pärnu ei saa sinna taha ka pugeda, et Taavet Leppik ei mänginud. Teised mehed olid ju rivis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles