Postimehe video: millal Saar kurikuulsa öökullitätoveeringu paljastab?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märtsi keskel pakkus võrkpalliringkondades palju kõneainet Pärnu nurgaründaja Kevin Saare öökullitätoveering. Millal noormees selle aga paljastab?

Saare ja peatreener Avo Keele mõttevahetus sai alguse pärast Balti liiga põhiturniiri lõppu, kui Kuressaarest pärit Saar viskas nalja, et aitas meelega Saaremaa meeskonna esikohale, et saaks kodukandis finaalturniiri mängida. Keel ei jäänud vastust võlgu: «Ütleme nii, et kättemaks tuleb lühike, aga tõhus.»

Pärast veerandfinaali Riia klubiga, mille pärnakad 3:1 võitsid, küsiti Keele käest, kas mängumees on lubatud karistuse juba kätte saanud. Treeneri vastus muutus hetkega osaks Eesti spordifolkloorist: «Kevin Saar on suutnud rinna peale öökulli tätoveerida, mis on nüüd põletikus olnud nädal aega. Mis sa teed siuksega?»

Pärast Tartuga peetava poolfinaalseeria teist kohtumist, mille pärnakad 0:3 kaotasid, sai Saar jälle tätoveeringust rääkida. Nüüd uuriti talt, millal tätoveeringut ka rahvale näidatakse.

«Mul on alussärk all, siis peaks selle ka ära võtma ja see on üsna raske. Kui teinekord pole, eks siis võtan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles