Video: Lehismets: mängijad ei taastu nii suurtest koormustest ära ja nüüd on tulemus käes

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo korvpalliklubi füsioterapeaut Priit Lehismets andis enne eilset Ühisliiga mängu Moskva CSKA-ga tähendusrikka intervjuu.

Kalev osutas Euroopa suurklubile lahingu hoolimata sellest, et viis põhimeest olid erinevate haiguste ja vigastustega rivist välja langenud.

38-aastase Lehismetsa sõnul piitsutab Kalevi peatreener Donaldas Kairys mängijaid liiga palju.

«Need koormused on nii suured, et... Kui võrrelda seda (Alar) Varraku aegadega, siis me ei taastu ära enam. Meil on vanemad mängijad, kelle eest peaks rohkem hoolt kandma. Nad peaksid rohkem puhkama. Me pole seda teinud ja nüüd on resultaat käes. Mehed lihtsalt ei taastu ära ja me paneme väsimuse fooni pealt,» sõnas Lehismets endale omase otsekohesuse ja aususega.

Lehismets pidas eelkõige silmas ilmselt Gregor Arbetit ja Cedric Simmonsit, keda just väsimuse tõttu tekkinud vigastused on viimasel ajal kimbutanud.

«Korvpall on selline mäng, kus vigastused tekivad, ja meil on nüüd kõige hullem hetk käes. Mina ei teagi, et me sellises seisus varem oleks olnud. Nüüd peab Kairys (treeningutel) hoogu maha võtma. Ma pean ju ise varsti väljakule minema,» muigas Lehismets.

Kuula kogu intervjuud videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles