Postimehe video: Jõesaar pani CSKA mängija vastu vaatemängulise ja võimsa kulbi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Ühisliigas pakkus Kalev/Cramo korvpallur Janari Jõesaar mängus Moskva CSKA vastu publikule ilusa hetke, kui pani Semjon Antonovile võimsa kulbi.

95:105 kaotusmängus 14 punkti visanud ja 8 lauapalli hankinud Janari Jõesaar ütles pärast kohtumist, et võitlust oli mängus kõvasti ning mehed lahkuvad väljakult sirge seljaga. «Olen väsinud, aga tunne on hea, sest pingutasime lõpuni. Mõned apsakad tulid sisse, aga väsimusest sellised asjad juhtuvadki,» sõnas Jõesaar.

«Üldpildis saame rahule jääda. Meil ei olnud mitte midagi kaotada. Rõhutasime endale, et me ei tee pükse täis. Ma ei tea, kas CSKA meile sobib, aga need kaks mängu on meil nende vastu hästi välja tulnud. Oleme hästi hakkama saanud nendega,» jätkas tartlane.

Küsimusele, kuidas Jõesaare vigastatud jalg vastu peab, vastas ta: «Jalg kannatab mul mängida, aga võiks kindlasti parem olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles