Jõesaar: juba neljanda veerandi lõpus olid mehed väga väsinud

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond tunnistas Ühisliigas kodusaalis lisaajal Minski Tsmoki 85:80 paremust. «Rünnakul eksisime lõpus paljus. Kui oleks vaja ära panna olnud, siis läksid visked mööda. Tegime natuke ka valesid otsuseid,» sõnas Kalevi ääremängija Janari Jõesaar. 

Kalev mängis ka ilma vigastatud Isaiah Briscoe ja Cedric Simmonsita. «Seda oli väga näha, et mehi on vähe. Juba neljanda veerandi lõpupoole olid mehed nii väsinud ja vahetusest polnud kedagi võtta. Kas see just saatuslikuks osutus, aga tunda oli küll,» sõnas Jõesaar. 

Kaks kuud tagasi raskelt vigastada saanud Jõesaar ise on olnud palliplatsil tagasi ligi nädala. Kuidas vigastusest väljatulek sujunud on?

«Kindlasti on järelejõudmist praegu vaja teha. Jalg pole veel päris korras, aga kindlasti on ta kokku kasvanud, aga valu teeb veel. See pole selline valu, et am ei saa mängida. Küll ma kosun,» sõnas ta ning lisas, et jalgu on vaja alla saada. «Kiirust on vaja. Pole kohapealt minekut. Tuleb tööd teha. Päev päevalt proovin paremaks saada.»

Kas Jõesaar ka järgmise hooaja peale mõtleb? «Tuleb hooaeg korraga võtta, ei tea veel.» Aga Kalevis jätkamist kaalud? «Eks ikka tuleb kaaluda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles