Tipphetked: Messi skooris taas karistuslöögist ning sai kirja karjääri 45. kübaratriki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaania jalgpalli meistrivõistlustel alistas liider Barcelona eile 3:1 Leganesi. Kübaratrikiga hiilgas Lionel Messi.

Barcelona läks kohtumist 27. minutil juhtima, kui karistuslöögist oli täpne Lionel Messi. See tähendas, et Messi on järjest löönud värava kuues La Liga mängus. Lisaks on argentiinlane koduliigas sel hooajal karistuslöögist löönud juba kuus väravat, mis tähistab tema isiklikku rekordit.

2:0 läks Barcelona juhtima mängu 32. minutil ning taaskord oli väravalööjaks Messi. Kohtumise 69. minutil suutis aga Nabil El Zhar ühe värava tagasi lüüa ning Leganesi kaotusseisu minimaalseks vähendada. Kohtumise viimane sõna jäi siiski Messile, kes lõi 87. minutil oma kolmanda värava. See oli ühtlasi tema liigahooaja 29. värav.

Messi on karjääri jooksul teinud nüüd 45 kübaratrikki, neist 40 on ta löönud Barcelona eest ning 29 Hispaania kõrgliigas.

Barcelona tõusis võiduga 79 punkti peale. Mängu vähem pidanud Madridi Atleticol on teisena tabelis 67 silma. Leganes on 36 silmaga tabelis 14. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles