Katkestanud Loeb Postimehe videos: puhas minu sõiduviga, mis ajab väga närvi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korsika MM-ralli teisel katsel kraavi sõitnud ja katkestanud Sebastien Loeb lausus, et tegu oli puhtalt tema enda sõiduveaga: ta alahindas seda, kui palju kruusa ja muda eelnevad autod olid teele kandnud.

«Läksin lihtsalt liiga kiiresti paremkurvi, mille keskel tuli veel pidurdada, et saaks järgmist järsemat vasakkurvi võtta,» kirjeldas Loeb väljasõitu. «Sisekurv oli mudane, ma ei osanud seda oodata ja auto läks alajuhitavaks. Paremat kätt oli puu, püüdsin seda vältida ja maandusin kraavis,» võttis Loeb juhtunu kokku. «Proovisime küll koos pealtvaatajatega autot välja lükata, aga üks sell soovitas tagurpidikäigu sisse panna ja auto lükati veel sügavamale. Seal ta nüüd on,» sõnas Loeb pärast teenindusalasse naasmist.

«Ikka väga närviajav on sellist viga teha. Olin rallit alles alustanud, kõik oli hästi, kõik oli kontrolli all. See oli puhas sõiduviga. Alahindasin seda, kui must võib tee kõigest kaheksa auto möödumise järel olla. Ja oligi kõik,» lisas ta WRC Live'i kaamera ees.

Kuna Citroën jäi peaaegu terveks, tegid mehaanikud treileril hooldusparki saabunud auto kiirelt korda ning homme on Loeb ja Daniel Elena kindlasti jälle stardis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles