Filmisaade: te ei julge kinos hingatagi, karjumisest rääkimata

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle nädala kinokava pakub vaatamiseks originaalset õudust, kummalist psühhodraamat, siirupist armastust ja lollakaid nalju. «Hendrik Alla liikuvad pildid» vaatas ja räägib.

Ühe klassikalise õudusulmeka reklaamlauses öeldakse, et kosmoses ei kuule keegi, kui sa karjud. Õudukat «Kena vaikne kohakene» vaadates sa lihtsalt eriti julge karjuda.

Kas arvate, et inimesed on sisimas ilusad ja head või hoopis koletised? Mingem vaatama Itaalia filmi «Kohvik nimega Koht» ja saagem teada.

Mina nimetaksin kaunist tütarlast, keda päikesekiired silmapilk tapaksid ja seetõttu ta vaid öösiti tegutseb, kõhklemata vampiiriks. Aga filmi «Keskööpäike» tegijad on suutnud sellest situatsioonist romantilise draama välja imeda.

Lõpuks... «Vändapidurid» Milliseid pilte see sõna teie vaimusilma maalib? Kui olete nende hulgast, kelle südametunnistusele ja rahakotile jäävad «Klassikokkutulekute» kaasarekordid, siis võite kõhklemata vaatama minna.

Kinos näeme!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles