Nõmme Kalju fännid on peatreeneri peale tigedad

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsev.
Nõmme Kalju peatreener Sergei Frantsev. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Jalgpalli Eesti meistriliigas mängis Nõmme Kalju eile võõrsil FCI Levadia vastu maha 2:0 edu ja pidi leppima 2:2 viigiga, mis muutis tõredaks Kalju fännirühmituse Roosad Pantrid.

Pärast kohtumist ilmus nende Facebooki-lehele foto, mis kritiseerib peatreenerit Sergei Frantsevit. Venelasele heidetakse ette vahetustega viivitamist (Kalju tegi esimese vahetuse alles 84. minutil) ja lootmist, et esialgse mänguplaaniga õnnestub edu lõpuni hoida.

«Kaotasime kontsentratsiooni ja tegime kaitses vigu. Väravavõimalusi oli meil rohkem, aga ei suutnud realiseerida. Tulemusega muidugi rahul ei saa olla, sest juhtisime ju 2:0. Tegime kõik endast oleneva, aga seekord läks nii. Kahju, aga jätkame tööd,» sõnas Kalju peatreener Sergei Frantsev pärast eilset mängu Postimehele.

Omavahelise viigiga loovutasid Kalju ja Levadia liidrikoha samal ajal võõrsil FC Kuressaare vastu 7:0 võidu võtnud FC Florale, kel on kuue mänguga koos 15 punkti. Kalju ja Levadia kaotavad ühe punktiga.

Postimehe intervjuu Nõmme Kalju ründaja Rimo Hundiga:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles