Elon Muski ärritab, et ta isa sai oma kasutütrega lapse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elon Musk
Elon Musk Foto: JOE SKIPPER/REUTERS/Scanpix

Lõuna-Aafrika Vabariigi päritolu USA ärimagnaat ja leiutaja Elon Musk ei ole väidetavalt juba poolteist aastat oma isa Errol Muskiga rääkinud, kuna ta isa sai endast 42 aastat noorema kasutütrega lapse.

46-aastase Elon Muski ja ta 72-aastase isa Errol Muski halbadest suhetest on meedia kirjutanud juba mõnda aega, kuid nüüd olevat isa ja poeg teineteisest täiesti võõrandunud, teatab Sunday Times.

Väidetavalt häirib Elon Muski  kõige enam see, et ta isa sai oma 30-aastase kasutütrega lapse.

Errol Musk
Errol Musk Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Elon Musk andis möödunud aasta novembris väljaandele Rolling Stone intervjuu, milles ta nimetas oma isa kohutavaks inimeseks, kes kurjuse kehastusena viib oma põrgulikud plaanid silmagi pilgutamata ellu.

«Teil ei ole aimugi, kui koletislik ta olla võib. Ta on pannud toime erinevaid kuritegusid, saamata karistada,» lausus Elon Musk.

Elon Musk
Elon Musk Foto: All Access / MEGA/All Access / MEGA/Scanpix

Väidetavalt algas isa ja poja suhtes uus kriis, kui Lõuna-Aafrikas elav Musk seenior sai 30-aastase Jana Bezuidenhoutiga poja.

Bezuidenhouti ema on Musk seeniori teine naine Heide, kellega ärimees oli 18 aastat abielus.  Jana Bezuidenhot oli nelja-aastane, kui ta ema Errol Muskiga abiellus ja nad said kaks ühist tütart ning Bezuidenhot kasvas üles Errol Muski kasutütrena.

Bezuidenhout võttis ärimeeste Muskidega ühendust paar aastat tagasi, kui ta elus oli raske periood, ta oli oma elukaaslasest lahku läinud ja tal ei olnud raha.

«Nii mina kui Jana olime siis üksikud ja leidsime üksteises lohutust. Üks asi viis teiseni, meil tekkis suhe. Minu arvates viis saatus meid kokku või oli see jumala tahe,» teatas Errol Musk.

Errol Muski sõnul sai ta kaks kuud pärast nende suhte algust teada, et naine on rase. Mees lasi teha DNA-testi, mis kinnitas, et tema on selle lapse isa.

Errol Musk ja Jana Bezhuidenhout ei ela koos, kuid mehe teatel toetab ta oma poega Elliot Rushi ja poisi ema.

«Jana on suurepärane naine ja ema. Ta sõnas, et aitasin ta uuesti jalule ja muutsin ta elu,» teatas mees.

Errol Musk teatas Jana Bezuidenhoutiga lapse saamisest oma tütrele Alile, kuna arvas, et tütar mõistab teda.

«Ta sõnas, et olen hull ja vaimuhaige ning ta keeras kõik pereliikmed minu vastu. Nad peavad mind seniilseks vanameheks ja arvavad, et mind tuleks panna vanadekodusse, kuigi olen terve mõistuse ja hea tervise juures. Elan täiel rinnal ja naudin pisipojaga koos olemist,» teatas Errol Musk.

Errol Muski arvates lõpetas ta poeg Elon Musk lapsest teada saades temaga suhtlemise, kuna ta ei kiitnud heaks tema seksisuhtlust kasutütrega.

Elon Musk
Elon Musk Foto: Joe Skipper / REUTERS / Scanpix

«Ma arvan, et Eloni probleemiks on see, et sain kasutütrega lapse, kuid ma ei ole selles kindel. Tegelikult tekkis meie suhtesse mõra juba 2003. aastal,» lisas Errol Musk.

Elon Musk oli 18-aastane kui ta läks õppima oma ema Maye Muski kodumaale Kanadasse.

Kui Elon Musk oli müünud oma loodud firma PayPal ja saanud müügist suure summa, kutsus ta  isa, kasuema Heidet ja pere teisi lapsi kolima Lõuna-Aafrikast tema juurde USAsse Californiasse. Pere tegi seda, kuid Errol Muskile ei meeldinud seal.

Errol Muski sõnul tundis ta end USAs vangina ning üsna pea kolis tema ja veel mitu pereliiget tagasi Lõuna-Aafrikasse.

«See, et Errol ja Jana said lapse, tekitas pereliikmetes viha ja vihkamist. Errol on Jana lapse isa, kuid kunagi oli ta Jana kasuisa. See on üks põhjuseid, miks Elon oma isaga ei suhtle, sest tema silmis on see intsest,» lausus Muskide pere anonüümseks jääda soovinud liige.

Juba 30-aastasena miljonäriks saanud Errol Musk on olnud neli korda abielus.

Elon, ta vend Kimbal ja õde Tosca sündisid oma isa esimesest abielust Maye Haldemaniga, kes hakkas kandma nime Maye Musk. 

Maye Musk
Maye Musk Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com/Starmax/PA Images/Scanpix

«Sõidutasin oma lapsi kooli Rolls-Royce Corniche’iga, nad ratsutasid täisverelistel hobustel ja neil olid juba 14-aastasena mootorrattad. Tean, et nad kõik olid ära hellitatud. Võimalik, et Elon neist kõige rohkem ja selle tõttu käitub ta ülbelt,» selgitas isa.

Pärast Errol Muski ja ta esimese naise lahutust jäi Elon Musk isa kasvatada. Elon Muski meenutuste kohaselt oli tal isaga koos raske, sest isal on komme kõiki pilgata ja mõnitada, lisaks pidas isa teda lolliks.

Briti meedia andmetel oli Jana Bezuidenhoutil olnud narkosõltuvus, ta läks oma esimese lapse Emily isast lahku, kasvatades last üksinda.

Ei ole teada, kuidas Jana ema Heide suhtub oma eksmehe ja tütre suhtesse ning lapse saamisse. Heide on oma Facebooki leheküljele pannud siiski foto, millel teda on näha hoidmas väikest Elliot Rushi süles. Pildi juures on tekst, et vanaema pisikese lapselapsega. 

Errol Muski sõnul ei suhtle ta oma eksnaise Heidega hoolimata sellest, et nad mõlemad elavad Lääne-Kaplinna provintsis praktiliselt kõrvuti majades.

«Heide ja mina olime abielus, kuid nüüd oleme ammu lahus,» põhjendas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles