Järelvaadatav:Rakvere tuli Selveri vastu kaotusseisust välja ja viis seeria otsustava matšini

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere ja Tallinna Selver on viimastel hooaegadel pakkunud palju ülipõnevaid duelle. Täna polnud selles osas mingi erand: rakverelased tulid kodupubliku ees kahel korral kaotusseisust välja ja viisid 3:2 (13:25, 25:16, 18:25, 25:17, 15:12) võiduga seeria otsustava ehk kolmanda kohtumiseni.

Selver võitis avageimi 25:13, kaotas teise 16:25, võitis kolmanda 25:16 ja kaotas neljanda 17:25. Otsustavas geimis oli Rakvere parem 15:12. Peagi on mäng ka järelevaadatav.

Imelise mängu tegi taas Rakvere saarlasest "leegionär", Balti liiga tänavuse hooaja parim temporündaja Siim Ennemuist, kes tõi suisa 22 punkti (+21). Elia Lulla lisas 18 (+9) ja Andris Õunpuu 11 punkti (+5). Selveri resultatiivsemad olid Oliver Orav 27 (+22) ja Albert Hurt 12 (0) punktiga.

Kummalgi poolel oli vigastuse tõttu puudu üks põhimees - Selveril libero Denis Losnikov ja Rakverel nurgaründaja Tanel Uusküla. Selveril naasis pärast vigastust esmakordselt väljakule aga diagonaal Taavi Nõmmistu, kes tõi lühikese mänguaja jooksul 3 punkti (-1).

Rakvere ja Selveri tänavused mõlemad omavahelised põhiturniiri-mängud lõppesid samuti 3:2 tulemusega. Mõlemal korral oli võidukas koduvõistkond. Vaid veerandfinaalseeria avamäng oli tänavusi ja ka eelmise aasta duelle silmas pidades ootamatult ühepoolne, lõppedes Selveri kindla 3:0 võiduga.

Veerandfinaalseeria kolmas ja otsustav kohtumine peetakse homme kell 17.00 Tallinnas. Paari võitja läheb poolfinaalis vastamisi ilmselt Pärnuga, kes kohtub homme teistkordselt TTÜ-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles