Parim meessaatejuht Roald Johannson: kui teha saade liiklusraevust, siis ma oleksin seal üks osaline

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EFTA 2018 galal võitis «Roladi nädal» parima tõsielusaate auhinna ja selle saate juht Roald Johannson parima meessaatejuhi auhinna. Roald Johannsoni jaoks on tähtis portreteerida Eesti elu sellisena nagu see on.

Roald Johannson sõnas: «Ei saa öelda, et see eelarve peaks sellisel saatel olema mägedes. Kuigi võiks, loomulikult, ma arvan, et Ameerikas ja Venemaal on sellise saate eelarve kümneid kordi kõrgem, aga ma arvan, et tähtis on ikka see idee jah.»

Saatejuht lisas, et sellise saate tegemiseks on vajalik helimees, kaamera ja loomulikult saatejuht. Rohkem pole vaja, sest idee on see, mis kõige suuremat rolli mängib.

«Roaldi nädala» edu taga on kindlasti ka asjaolu, et see kajastab väga kurioosseid sündmuseid. Ühe saate jooksul pidi mees sööma ka koeraliha. «Ma tean, et paljud inimesed said minu peale pahaseks selle peale, aga see on minu töö. Koreas on see täitsa tavaline,» põhjendas Roald seda veidrat tempu.

Roald avas ukse ka järgmisesse saatesse, kus kajastatakse Eesti ainukese munga elu.

Vaata lähemalt videointervjuust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles