Tanel Uusküla videointervjuus: neljas koht on kõige valusam

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere võrkpalliklubi mängija Tanel Uusküla, kes säras Balti liiga pronksimängus Jekapilsi Luši vastu 18 punktiga, sõnas, et neljas koht on kõige valusam. 

Rakvere jäi kahe geimiga kaotusseisu, kuid andis vägeva lahingu ning kaotas otsustavas setis Jekapilsi meeskonnale 10:15 ja kogu mängu 2:3. «Algas meie jaoks väga rabedalt. Pärast teist geimi kosusime ja saime enda mängu peale surutud. Viimases vajusime ära ja andsime initsiatiivi käest ära,» kommenteeris Uuskula mängukulgu. 

Eelmisel hooajal saavutas Rakvere Balti liigas kuldmedali, seekord jäid virulased üsna valusal moel medalita. «Balti liiga medalit tahavad kõik saada. Neljas koht on paratamatult kõige valusam koht, mis siin saada,» sõnas emotsionaalne Uusküla.

Uusküla lisas, et mängis pronksimängu valuga, kuid andis endast sellegipoolest maksimumi. Finaalis, kus lähevad vastamisi suursoosik Saaremaa ja Pärnu, võidab Uusküla sõnul koduväljakul mängivad saarlased. «Saaremaa vastu on praegu väga raske saada. Nad on päris head,» rääkis Rakvere mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles