Postimehe video: Ronaldo päästis koos videokohtuniku abiga Portugali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valitsev Euroopa meister Portugal alistas  eile maavõistlusmängus Egiptuse 2:1. Portugali päästjaks osutus ei keegi muu kui Cristiano Ronaldo, kes lõi mõlemad Portugali väravad kohtuniku antud üleminutitel.

Egiptus läks kohtumist Mohamed Salah' 56. minuti väravast 1:0 juhtima. Kuigi Portugalil oli mitmeid võimalusi mänguseis viigistada, ei suudetud Egiptuse väravavahti Mohamed Al Shenawit üle mängida.

Seda kuni 92. minutini, mil Portugali kapten Cristiano Ronaldo lõi oma koondisekarjääri 80. värava, viigistades mänguseisu 1:1. Kaks minutit hiljem lõi Ronaldo teisegi värava. Sealjuures peavad Portugal ja Ronaldo tänama videokohtunikku, sest algselt tõstis küljekohtunik Ronaldo värava puhul suluseisulipu. Mõlemale värvavale andis väravasöödu Ricardo Quaresma.

Juba esmaspäeval kohtub Portugal võõrsil maavõistlusmängus Hollandi koondisega, Postimehe ja Kanal 12 otseülekanne mängust algab kell 21.20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles