Avo Keel: saarlased vahetasid poole mängu pealt passi värvi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpallimeeskonna peatreener Avo Keel tegi pärast poolfinaali torke Saaremaa publiku suunas, kes poole mängu pealt hakkas Jekabpilsile kaasa elama.

Esmalt vastas Keel küsimusele, mis pilguga ta Jekabpilsi koosseisus vaatavaid Läti koondislasi vaatas. On ju Keel teatavasti ka Läti koondise peatreener. «Meil oli lihtne. Võtsin eile õhtul Läti koondise mehed kokku ja ütlesin, et täna lollusi ei tee. Nad ei saanud hästi aru vist, esimene geim mängisid, aga siis jõudis minu sõnum neile kohale vist,» ütles treener.

Seejärel jõudis kord Saaremaa publiku kätte. «Saarlased vahetasid passi värvi siin. Nagu 90. aastate alguses, muutusid ühtäkki lätlasteks. Aga noh, oligi huvitavam,» naljatas Keel.

Homsest finaalmängust Saaremaaga ootab aga Keel tasavägist matši. «Loogika ütleb, et võiks tulla hea mäng. Oleme mõlemad sama palju tööd teinud, et finaali pääseda. Neil on küll aega puhkamiseks rohkem, aga finaal on selline koht, kus võivad sellised jõuvarud ilmsiks tulla, mida ei tohiks ollagi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles