Saaremaa peatreener Tali: teadsime, et tuleb keeruline päev

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liiga esimene finalist on põhiturniiri võitja Saaremaa, kes alistas poolfinaalis 3:1 (25:19, 20:25, 25:18, 25:14) Rakvere.

Saaremaa peatreeneri Urmas Tali sõnul olid tema hoolealused keeruliseks mänguks valmis. «Teadsime, et sellest võib tulla keeruline mäng ning Rakvere kasutaski meie lohakused ilusti ära,» tõdes Tali.

Mullu Rakvere Balti liiga tšempioniks viinu Tali sõnul oli tänane mäng emotsionaalselt talle veidi erilisem. «Ikkagi oma klubi, koos saime seda sama teed kolm aastat käidud. Rakvere poisid olid tublid.»

Rakvere peatreeneri Andres Toode hinnangul võitis Saaremaa mängu eelkõige tugeva pallingu pealt. «Meie rünnaku resultatiivsus oli nõrk. Jäime ka diagonaalis vajaka. Tavaliselt mängitakse nii palju, kui vastane mängida laseb. Ju siis Saaremaa meil nii palju lasigi mängida.»

Saaremaale 17 punkti toonud Hindrek Pulk ütles pärast mängu, et tegu oli tasavägise matšiga. «Alguses oli pabistamist ja  palju närvilisust, aga võtsime lõpuks oma ära. Pabistamine tuli suurest favoriidikoormast. Kodupubliku ees lihtsalt ei saa kaotada,» ütles Pulk.

Võidu tõi Pulga sõnul Saaremaale meeskondlik mäng. Isiklikus plaanis jäi ta oma saldoga rahule. «Enda leidmine ja käimasaamine võttis veidi aega, aga üldjoontes korralik mäng.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles