Galerii: Pärnu alistas Jekabpilsi ning kohtub finaalis Saaremaaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli  Balti liiga finaalis kohtuvad Saaremaa ja Pärnu võrkpalliklubid. Tänases teises poolfinaalis alistas Pärnu Läti klubi Jekabpilsi Luši 3:1 (24:26, 25:20, 25:19, 25:12).

Pärnu resultatiivsematena tõid Taavet Leppik ja Harri Palmar 17 punkti, Jekabpils parim oli 12 silmaga Armands Abolins.

«Esimeses geimis jäi asi individuaalsete soorituste taha. Viimane geim oli hea. Ei saa öelda, et me väga tööd oleks pidanud tegema seal,» ütles Pärnu peatreener Avo Keel mängu kokkuvõttes.

Enne mängu:

Pärnu on senistes mängudes Jekabpilsiga hästi hakkama saanud, ent teisi Eesti tippklubisid on lätlased võitnud. Pärnu juhendaja Avo Keel sõnas, et Jekabpils on hasartselt tegutsev meeskond.

«Meeskonna A ja O on nende sidemängija Edvins Skruders, kellest sõltub väga palju. Ta on sportlikult nahaalne mängija, nagu ka kogu meeskond,» iseloomustas Keel. «Jekabpilsi murekohaks on olnud vastuvõtt, sealt on nende mäng meie vastu lagunema hakanud. Tavaliselt saab see määravaks. Neil on mõned mehed, kes heal päeval võivad ise serviga palju pahandust teha. Neile on Final Four esmakordne kogemus, näis, kuidas see neile mõjub,» lisas Keel. Peatreeneri enda hoolealused on tema sõnul terved ja eelseisvateks mängudeks valmis.

Hüpoteetilisele küsimusele, kelle oleks Keel ise finaalturniirile pääsejate seast endale poolfinaalis vastaseks valinud, vastas juhendaja: «Oleksin vennad vastamisi pannud! (Keele sidemängijatest pojad Martti ja Markkus Keel mängivad vastavalt Rakvere ja Pärnu meeskondades - toim).»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles