Soolapuisturile otsa sõitnud veoki juht sai üliraskelt vigastada

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul põrkasid Tori vallas Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel kokku veok ja soolapuistur, mistõttu liiklus on piirkonnas häiritud.

Õnnetuses sai raskelt vigastada metsaveoki roolis olnud 41aastane mees. Soolapuisturi juht viga ei saanud.

Kohapeal viibinud reporteri sõnutsi sõitis enne samas kohas kraavi veok, mille juhi tervise vaatasid üle meedikud, tuvastades tal kergemad põrutused.

Pärnu poolt tuli soolapuistur, mille juht nägi kraavi sõitnud autot ja üritas seetõttu maanteel ümber pöörata. Samal ajal tuli aga Tallinna poolt teine veok, mis omakorda puisturile otsa sõitis. 

Lääne prefektuuri kinnitusel juhtus õnnetus kella 4.25 ajal Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 117. kilomeetril, kus veok sõitis otsa soolapuisturile ja õnnetuse põhjustanud juht sai vigastada. Päästjad aitasid ühest veokist välja selle juhi, andsid talle esmaabi ja kõrvaldasid süttimisohu.

Politsei pressiesindaja teatel olid nii soolapuisturi juht, kui varem teelt välja sõitnud reka sohver kained. 

Liiklus õnnetuskohal oli pikka aega suletud ja suunatud ümber Saugast ja Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteelt ümber. Liiklus maanteel taasavati veidi enne kella 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles