Kangur ajaloolisest võidust: oleksime pidanud mängu varem enda kasuks kallutama

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Ühisliigas teenis Kalev/Cramo Saratovi Avtodori vastu hooaja kuuenda võidu, kui alistas Kalevi spordihallis külalismeeskonna 95:89.

Meeskonna peatreeneri Donaldas Kairyse sõnul tegi Kalev/Cramo terviklikult hea mängu. «Mängisime väga hea meeskonna vastu, aga meil olid kaitses nende vastu lahenduses olemas. Kogu mäng oli meie poolt hea,» kommenteeris Kairys klubi ajaloo esimest võitu Saratovi üle.

Kalev/Cramo kapten Kristjan Kangur sõnas pärast mängu, et tegelikult võinuks kohtumise saatus juba varemgi selgeks saada. «Segapudru oli. Oleksime pidanud mängu varem enda kasuks kallutama. Üritasime agressiivselt mängida, aga tegime rumalaid vigu ning lasime neil palju vabaviskeid visata.»

Enne mängu oli teada, et Saratov on sel hooajal tasavägised mängud enamasti enda kasuks kallutanud. Kanguril selliste mõtete jaoks kohtumise otsustavatel hetkedel aega ei olnud. «Mäng lõppeb lõpuvilega, senikaua peab võitlema!»

Järgmisena kohtub Kalev Ühisliigas 1. aprillil võõrsil Moskva oblasti Himkiga, keda kodusaalis üllatuslikult võideti. «Kindlasti ei ole kerge vastane, aga kindlasti anname endast parima. Enne mängu me kindlasti alla anna,» vaatas Kangur mängule ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles