Paide sai viigi, mis ei rahuldanud mitte kedagi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide linnameeskond avas täna õhtul kodumängude hooaja. Teisipäeva õhtul läks Paide linnameeskond oma tänavuse hooaja kolmandas kohtumises Paide kunstmurustaadionil vastamis Pärnu Vaprusega. Mäng lõppes 2:2 viigiga.

Avapoolajal väravaid ei löödud. Teise poolaja alguses oli tabav linnameeskonna kapten Andre Frolov. Pärnu viigistas 1:1 ja edasi läks juhtima 2:1. Viigivärava lõi 79. mänguminutil penaltist Magnar Vainumäe.

Protokoll!

Antud mängu ja saadud viigipuntkiga ei jäänud rahule ei Paide linnameeskonna president Veiko Veskimäe, peatreener Vjatšeslav Zahovaiko ega kapten Andre Frolov.

"See viis, kuidas meile väravaid lüüakse, paneb kahtluse alla kogu selle ürituse väga suure küsimärgi alla. Mõtlen seda tööd, mida me igapäevaselt teeme," ohkas peatreener mängujärgselt. "Ma ei ole rahul sellega, et me kingime vastasele väravaid. Mäng oli täiesti meie kontrolli all, Pärnu oli kaitses tubli ja meie ei suutnud seda müüri üle mängida, hoopis lasime endale väravaid lüüa. Kogu tänane päev on olnud suur pettumus."

Andre Frolov lisas, et teisel poolajal tõstsid nad tempot ja jõudsid väravani. "Vastasedki jõudsid väravateni. lubamatult. Kaks tsenderdust, kaks võimalust ja mõlemad löödi ära. Õudne," nentis ta. "Olen ülimalt pettunud. Kogu austuses Pärnu vastu, kuid paberil on meil neist tugevam võistkond. Mängus me seda tõestada ei suutnud."

Kui Paide linnameeskonnal oli kohtumise eel tänavusest hooajast ette näidata 1:1 viik Tallinna FCI Levadiaga ja 0:6 kaotus Tallinna Florale, siis Pärnu Vaprusel 0:7 kaotus Nõmme Kaljule ja 0:1 allajäämine Tartu Tammekale ehk Vaprus oli tabelis nullireal, kuid Paidel oli kirjas üks punkt. Nüüd siis kaks punkti. 

Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Mullu suutis Pärnu Vaprus Paide linnameeskonnalt neljast kohtumisest napsata vaid ühe viigipunkti. Ülejäänud kordadel oli Paide võidukas.

Paide linnameeskonna järgmine kohtumine on reedel võõrsil Narva Transiga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles