Postimehe video: avarii saatis M-Sporti mehe haiglasse ja lõpetas tema Mehhiko ralli

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mehhiko MM-ralli esimene täispikk võistluspäev tõi endaga kaasa mitmeid katkestamisi, kuid enamik piloote saavad laupäeval taas rajale naasta. Erandiks on M-Sporti teine number Elfyn Evans, kelle ralli lõpetas neljandal kiiruskatsel tehtud sõiduviga.

Evans ületas liiga kiirelt ühe riukaliku nuki, mille tulemusel jäi tema Fiesta WRC juhitamatult põrkama ja waleslane rammis autoninaga kiviseina. «Ma ei tea kui mitu korda üle katuse käisime. Hüppasin kohe autost välja, sest ma olin kindel, et sellega enam edasi ei sõida. Aga siis tolm hajus ja ma vaatasin, et masin nägi päris normaalne välja,» selgitas Evans WRC otsestuudios juhtunut.

Kui masina kahjustused olid üpris väikesed ja lubasid edasi sõita, siis kahjuks ei saanud sama öelda ekipaaži enda kohta. Evans pidi teel järgmisele katsele auto mitmel korral peatama, et kaardilugeja Daniel Barritt saaks hinge tõmmata ning kuigi mehed läbisid järgnenud lühikese publikukatse, tähistas see nende ralli lõppu. Barritt viidi kontrolliks haiglasse, kus tal diagnoositi peapõrutus ja seetõttu lõppes ka tema ja Evansi võistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles