Närvide mäng järelvaadatav: Kalev/Cramo sai igipõliselt rivaalilt napilt lüüa (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

BC Kalev/Cramo kaotas Ühisliigas Riia VEFile 83:87. Poolaja võitis Kalev 44:42. Veel viis minutit enne lõppu oli vahe 8 punkti, ent siis algas Kristjan Kanguri sõu. Vanameister viskas paari minutiga seitse punkti ning tabas seejuures seisu viigistava kaugviske. 15 sekundit enne lõppu juhtis VEF veel kahe punktiga, ent kalevlaste rünnak ebaõnnestus täielikult ning nõnda lepiti hooaja 13. kaotusega.

Postimehe ja Kanal 12 otseülekannet kommenteerisid Karl Rinaldo ja Andres Sõber.

ENNE MÄNGU:

Riia VEF ja Kalev/Cramo on Ühisliigas omavahel mänginud 11 korda, seitsmel korral on võitnud lätlased, neljal eestlased. Kalev tundis viimati võidurõõmu möödunud aasta detsembris, kui kodusaalis alistati VEF 98:94. Tolles mängus oli Kalevi parim Branko Mirkovic 27 punktiga, Isaiah Briscoe tõi tallinlastele 17 silma. Riia klubi teravaim korvikütt oli aga Alex Perez 21 punktiga.

Ühisliiga tabelis on Kalev 16 mänguga kogunud neli võitu ja 12 kaotust, millega ollakse eelviimasel kohal. VEFil on samuti neli võitu, ent üks kaotus vähem. See tähendab neile tabelis kümnendat positsiooni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles