Tipphetked: Lionel Messi kaunis karistuslöök viis Barcelona tiitlile väga lähedale

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaania kõrgliiga vooru tähtsaimas kohtumises oli liiderklubi FC Barcelona kodustaadionil eile napilt 1:0 üle lähimast jälitajast Madridi Atleticost. Nende eduseis La Liga tipus kasvas nüüd 11 vooru enne hooaja lõppu kaheksale punktile.

Nagu suurtes mängudes ikka, tõi Barcelonale võidu suurim staar ja talisman Lionel Messi, kes keerutas 26. minutil Jan Oblaki selja taha riukliku karistuslöögi. See oli maagilise argentiinlase karjääri 600. värav. Teine poolaeg kuulus juba mänguliselt külalismeeskonnale, kuid katalaanide kaitse püsis vankumatult. Korra Barcelona väravavõrk küll sahises, kuid kohtunik vilistas Diego Costa igati õigustatult mõne sentimeetriga suluseisus olevaks.

Kuigi kaheksapunktiline edu liigatipus ei pruugi tunduda püüdmatu vahe, annab Barcelonale põhjust ülimaks rahuloluks tõik, et sel hooajal pole kaotatud veel ainsatki kohtumist.

Võitude teele naasis nädalavahetusel ka Madridi Real, kes Cristiano Ronaldo kahest ja Gareth Bale’i ühest väravast alistas 3:1 Getafe. Liigas tähendab see kolmandat kohta – linnarivaal Atleticole kaotatakse veel seitsme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles