Gerli Padar ja Eliis Pärna olid enne võistlust teineteisele võõrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saku Suurhalli suurt lava jagavad Gerli Padar ja Eliis Pärna kohtusid omavahel alles pärast poolfinaali jõudmist. Kuidas toimib klapp seni võõra inimesega?

Gerlit ja Eliisi vaadates võiks arvata, et tegu on ammuste tuttavatega, ehk isegi sõbrannadega. Tegelikult ei tundnud nad enne Eesti Laulu konkurssi üksteist.

«Imre helistas meile ja rääkis, et tal on selline visioon, et mina ja Gerli laulame seda laulu,» rääkis Pärna ootamatust pakkumisest. Nii Gerli kui Eliis andsid oma nõusoleku ning kohtusid poolfinaali pääsemise järel Gerli hotellitoas. Gerli rõõmustab nende tutvumise üle: «Me klapime hästi ja oleme teineteisele toeks.»

«Vastutus on suur,» räägib Gerli, «kahekesi laval on mõnus tunne.» Ei Gerli ega Eliis pole varem suurel laval duetti laulnud. «See on veidi jagatud vastutus, aga samas ärevus teise pärast... muidu ju vastutad üksinda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles