Järelvaadatav: võidust unistanud Kalev/Cramo kaotas mängu esimese nelja ja poole minutiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Oma ühisliigahooaja viiendat võitu jahtinud BC Kalev/Cramo sai hoopis 12. kaotuse. Permi Parma alustas kodusaali toel hirmsa viskekontserdiga tabades viiest kaugviskest neli ja minnes juba esimese nelja ja poole minutiga matši 15 punktiga juhtima. Seda vahet enam kalevlased tagasi mängida ei suutnudki - kaotusnumbrid olid lõpuks 84:104.

Enne mängu:

Kuigi mõlemad meeskonnad on seni võitnud vaid neli kohtumist, on Permi meeskond tabelis kõrgemal, sest on pidanud kalevlastest kaks mängu vähem. Kalev/Cramo on hetkeseisuga ühisliigas 13 meeskonna konkurentsis 12. kohal, kuid võib võiduga sõltuvalt teiste mängude tulemustest kerkida parimal juhul kaheksandale kohale. 

Esimest korda oldi sel hooajal vastamisi oktoobris ja siis jäi Kalevi spordihallis 76:74 peale Parma. Kalevi parimana tõi tolles mängus 17 punkti Cedric Simmons, kes võttis ka 9 lauapalli. Janari Jõesaar lisas 16, Bojan Subotic 13 ja Branko Mirkovic 12 punkti. Parma parim oli 14 punktiga Frank Gaines, Andrjs Grazulis tõi 12 ja Tre McClean 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles