Tipphetked: rennisõidu olümpiakulla võitis sügisel Sildarust jagu saanud kanadalanna (2)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Freestyle-suusatamise naiste rennisõidus krooniti esmakordselt olümpiavõitjaks Cassie Sharpe. Kanadalanna teenis teises sõidus 95,80 punkti, kuid kulla oleks Sharpe võitnud ka esimese sõidu tulemusega.

Hõbeda napsas 92,60 punktiga Prantsusmaa esindaja Marie Martinod, kes kukkus kolmandas sõidus. Pronksi teenis viimase sõiduga ameeriklanna Brita Sigourney. Enne otsustavat sõitu neljandal kohal olnud Sigourney lõpetas 91,60 punktiga. Esimesena jäi medalita USA suusataja Annalisa Drew (90,80 punkti). 

Kui meie suusaneiu Kelly Sildaru sügisel Uus-Meremaal rennisõidu MK-etapil teise kohaga debüteeris, siis edestas teda vaid seesama Sharpe. Martinod lõpetas Sildaru järel kolmandal kohal.

Sotši olümpiamängude võitja Maddie Bowman (USA) ebaõnnestus Pyeongchangis totaalselt, saades parimal juhul kirja vaid 27,00 punkti ning lõpetas 11 sportlase konkurentsis viimasel kohal.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles