Tipphetked: kelgutamise teatevõistlus üllatust ega lätlastele medalit ei toonud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teist korda taliolümpia kavas olnud kelgutamise teatevõistluse - võistlevad meeste ja naiste üksiksõitja ning kahekelk, järgmine sportlane tohib mäe otsas startida, kui eelmine finišis «teatepulga» üle annab - võitis Saksamaa, kes oli parim ka neli aastat varem Sotšis.

Kui Natalie Geisenberger ja paar Tobias Wendl/Tobias Arlt kuulusid ka Sotši võidukasse tiimi, siis meeste ühekelgul asendas Alexander Ludwig neli aastat tagasi võistelnud, aga Pyeongchangis üksiksõitus olümpiavõidu maha mänginud ja alles viiendaks jäänud Felix Lochi. Saksamaa võiduaeg oli 2.24,517, Kanada kaotas 0,355 ja Austria 0,471 sekundiga. Geisenberger ja Wendl/Arlt tulid Pyeongchangis kahekordseteks olümpiavõitjateks.

Läti nelik koosseisus Ulla Zirne, Kristers Aparjods ning vennad Andris ja Juris Sics lõpetasid võistluse kuuendal kohal. Kaotust sakslastele kogunes 0,798 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles