Postimehe video: Eesti murdmaasuusatajad peavad olümpiaradu pigem raskemaks

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme teevad olümpiastardi Eesti meesmurdmaasuusatajad Karel Tammjärv ja debütant Andreas Veerpalu. Mõlemad peavad olümpiaradu raskemapoolsemateks. 

Karel Tammjärve sõnul on rajad võistluse ajal raskemad kui trennis. «Pikad tõusud, lauged ja sõidetavad. Esmamulje järgi on pigem lihtsamad, aga kolleeg ütles, et võistlusel on raskemad.»

Lõplikku otsust pole teinud, palju võistlen. «Tiimisprint sõltub esimestest tulemustest. Alustan suusavahetusega, siis järgmine reede 15 km vabatehnikat, edasi teatesõit ja sealt vaatab, kuidas läinub. Olümpiaperiood on pikk,» rääkis Tammjärv. 

Andreas Veerpalu jaoks on tegemist esimese olümpiaga. «Arvan, et mõlemad rajad on rasked. Ajavahega on täiesti korras, ei saa midagi aru, olen kiire kohaneja. Isaga oleme rääkinud. Tunnen ennast kõvasti kindlamalt ja annab juurde, kui tema juures ja mu kõrval,» sõnas Andreas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles