Norrale järjekordne kuld, Eesti sprintereid jäi rahalaevast lahutama 22 sekundit (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Sprinditeate olümpiakullad läksid naistest USAle (Jessica Diggins, Kikkan Randall), meestest Norrale (Martin Johnsrud Sundby,  Johannes Høsflot Klæbo). Eesti sprindimeeskond (Marko Kilp ja Karel Tammjärv) ei suutnud eesmärki täita ning jäid teatesprindis finaalist välja. Eesti lõpetas oma poolfinaali üheksandana, kaotades oma poolfinaali võitnud Norrale +26,33. Edasipääsust jäi lahutama veidi alla 22 sekundi. 

FINAALID:
 

ENNE VÕISTLUST:

Millised on Eesti lootused pääseda finaali? Anti Saarepuu: «Ma tean, et päris paljud panevad distantsisõitjad välja. Karel kestab need kolm vahetust kenasti grupis ära. Marko ise on ka öelnud et kolmas vahetus võib raskeks minna. Loodame, et ta kestab ära selle, siis võib kõike juhtuda. Teame, et ühest sõidust võib isegi kaheksa tükki finaali pääseda – kaks kohtadega ja kuus aegadega.»

Eesti sõidab teises poolfinaalis, mis kahtlemata ka kahest poolfinaalist tugevam. Konkurentideks on Norra (Johannes Höfslot Klaebo, Martin Johnsrud Sundby), Šveits (Dario Cologna, Roman Furger), Itaalia (Dietmar Nöckler, Federico Pellegrino), Prantsusmaa (Maurice Manificat, Richard Jouve), Kasahstan (Aleksei Poltoranin, Denis Volotka), USA (Erik Björnsen, Simeon Hamilton), Kanada (Alex Harvey, Len Väljas), Bulgaaria, Poola, Ukraina, Slovakkia, Austraalia, Hiina.

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.


Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles