Norra teenis veel ühe üllatusvõidu, pronks läks jagamisele (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naiste murdmaasuusatamise 10 km eraldistardist vabatehnikasõidu võitis 27-aastane norralanna Ragnhild Haga, kes edestas suurfavoriiti Charlotte Kallat 20,3 sekundiga. Pronksmedal läks jagamisele, kui sama aja sõitsid välja Marit Björgen ja soomlanna Krista Pärmäkoski. Kanal 2 ja Postimehe otseülekanne algab kell 8.15, kommenteerivad Margus Uba ja Timo Tarve.

EELVAADE:

Naiste suusavahetusega sõidus hõbemedali võitnud norralanna Marit Bjørgenil on võimalus teha absoluutset olümpiaajalugu. Kui seni 11 olümpiamedalit võitnud Bjørgen peaks olümpiavõitjaks tulema, võidab ta oma seitsmenda olümpiakulla - ükski teine naine pole sellise saavutuseni kunagi jõudnud. 

Eestlastest on stardis Tatjana Mannima. Anette Veerpalu võitleb jätkuvalt külmetushaigusega ning võib juhtuda, et kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu tütar sellel olümpial ei stardigi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles