Rene Zahkna: kuna vorm pole hea, tekivad väga suured kõikumised

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile lendas oma esimestele olümpiamängudele 23-aastane laskesuusataja Rene Zahkna, kes teenis alles nädal aega tagasi Euroopa meistrivõistlustel koos Regina Ojaga paarissegateatesõidus neljanda koha.

«Juba hooaja esimene start näitas ära, et platoo pole päris see, mis ma lootsin. Päris palju läheb seetõttu juhuse nahka. Kuna vorm pole tegelikult hea, tekivad väga suured kõikumised. Üks päev tuleb väga halb sõit, aga kahe päeva pärast võib väga hästi õnnestuda,» sõnas Zahkna. «EM-il oligi selline näide. Kaks päeva varem olin teinud väga kohutava sõidu, aga segateates oli sõidukiirus tippudega täiesti võrdne.»

Vaata videot ja saa teada, millal tekkis Zahknal huvi laskesuusatamise vaatamise vastu, mitmenda koha on ta eesmärgiks seadnud olümpiaks ja kuidas reageerisid laskesuusatajad Ole Einar Björndaleni olümpialt eemalejäämisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles