Video: Nutella ostumöll lõpetab Prantsusmaal suured aled

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa valitsus palus toidupoodidel mitte teha sääraseid allahindlusi, mis möödunud nädalal viisid odavast Nutellast tingitud rüselusteni.

Prantsusmaa palus poodidel vältida rüselusteni viivaid allahindlusi

«Kohtusin teisipäeval Intermarché direktoriga,» rääkis majandusminister Bruno Le Maire, märkides, et valitsus tuleb täna välja eelnõuga, mis karmistab allahindluste reegleid.

«Ütlesin talle, et see peab lõppema. Sellised stseenid ei saa Prantsusmaal iga päev aset leida,» sõnas minister raadiousutluses.

Möödunud nädalal langetas poekett Intermarché 950 grammise Nutella hinna 4,5 eurolt 1,4 eurole, mis tõi kaasa rüselused poodides. Mõndades poodides pidi kähmlusesse sekkuma ka politsei.

Intermarché on klientide ees vabandanud, kuid on vahejuhtumist hoolimata jätkanud suurte allahindlustega. Prantsuse tarbjakaitseamet DGCCRF teatas esmaspäeval, et asub allahindlusi uurima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles