Postimehe videolugu: Simple Sessionile eelneb võistlus ajaga, kus maksavad millimeetrid (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimub Saku Suurhallis maailma parimad rula- ja BMX-sõitjad Tallinnasse toov võistlus Simple Session, mille võistluspargi ehitus on hetkel Saku Suurhallis täies hoos.

Postimees käis kohapeal vaatamas, kuidas võistluspargi ehitamine kulgeb ja uuris peakorraldajalt Risto Kalmrelt, milline selle sünniprotsesse välja näeb - kust tuleb idee, kuidas see areneb ning mis etapid tuleb läbida enne teostust?

Ehitustöid juhtiv Janis Kundzins tõdes, et peamine murekoht on aeg: «Meil on töö jaoks ainult neli päeva ja ei tundigi rohkem. Vigadeks aega ei ole. Töö muudab keeruliseks pargi unikaalsus - kõrgeid rampe ehitades peavad kõik millimeetrid omavahel klappima.»

Simple Session toimub Saku Suurhallis 3. ja 4. veebruaril, kui kavas on vastavalt kvalifikatsioon ja finaalid. Otseülekandeid näitavad Postimees ja Kanal 12.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles