Järelvaadatav: BMXi pargisõidu finaal pakkus tõelist tulevärki (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Saku Suurhallis toimunud rahvusvaheline rula- ja BMX-võistlus Simple Session 18 sai lõppakordi pühapäevaste finaalidega. 

BMXi tänavasõidus võidutses 27-aastane ameeriklane Garrett Reynolds, kelle jaoks oli tegu juba neljanda Simple Sessioni võiduga (2008, 2009 ja 2017). Reynoldsil on ette näidata 10 X-Mängude kulda, neist värskeim eelmisest aastast. Teise koha sai 24-aastane sakslane Bruno Hoffman, kolmandaks tuli 23-aastane ameeriklane Broc Raiford. 

BMX pargisõidu võidu võttis esmakordselt 22-aastane argentiinlane Jose Torres, hõbeda sai 20-aastane venelane Irek Rizaev ja pronksi 24-aastane kostariikalane Kenneth Tencio. 

Enne võistlust:

Pühapäevastesse finaalidesse jõudsid oma alal parima tulemusega Jagger Eaton, Bruno Hoffman ja Ryan Nyquist. BMXi pargisõidu kvalifikatsioonidest pääsesid favoriitidena finaalidesse peale ameeriklase Nyquisti veel inglane Jack Clark ja argentiinlane Jose Torres. Parima eestlasena sai Andres Lainevool pargisõidus 24. koha, Roomet Säälik lõpetas 27., Kristen Põder 32. ja Sander Saard 38. kohaga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles