Järelvaadatav: Pärnu euroteekond sai mannetu lõpu (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Võrkpalliklubi pudenes täna eurosarjas konkurentsist, kaotades CEV Challenge Cupi 1/8-finaali kordusmängus Belgia klubile Menenile 0:3 (21, 21, 20). Avamängu olid pärnakad kaotanud 1:3.

Vastastele selgelt nii jõu kui osavuse poolest alla jäänud pärnakate resultatiivseim oli Kevin Saar 8 punktiga (+3), Taavet Leppik, Toms Švans ja Edvinas Vaškelis lisasid 6 silma. Võitjate tulemuslikumad olid Gilles Vandecaveye 14 (+13) ja Julien Winkelmuller 9 (+6) punktiga. Kuna kahe esimese geimiga olid belglased edasipääsu juba kindlustanud, mängitasid mõlemad meeskonnad viimases geimis paljuski varumehi.

Veerandfinaalis kohtub Menen Kreeka parima klubi Pireuse Olympiakosega. 

Täna peeti veel mitu eurosarja kohtumist, kus osalevad Eesti võrkpallurid.

CEV Challenge Cupil tegi kaasa Henri Treial, kelle Tšehhi meistrisarja kuuluv koduklubi CEZ Karlovarsko kaotas kaheksandikfinaali avamängu Näfelsi Biogas Volleyle (Šveits) 1:3. Kordusmäng kaotati Näfelsis 2:3. 

Venno pääses edasi

Samas sarjas teeb kaasa ka Oliver Venno. Venno ja Ankara Maliye Piyango (Türgi) pidasid oma 1/8-finaali avakohtumise Minski Stroiteli (Valgevene) vastu Ankaras ja said eestlase vedamisel 3:0 võidu. Kordusmängus sai Venno klubi 3:2 võidu ning pääses edasi. Venno arvele kogunes üleplatsimehena 24 punkti, seejuures tegi Venno kohtumise jooksul koguni 51 tõstet!

Järgmises ringis kohtub Piyango Syrose Foinikasega (Kreeka). 

CEV Cupil osalevad Andri Aganits ja Karli Allik. Aganits ja Montpellier kohtusid kaheksandikfinaali avamängus Soligorski Šahtjoriga (Valgevene) Mogiljovis ning võitsid 3:1. Korduskohtumine kaotati küll 2:3, ent Montpellier pääses edasi. 

Karli Alliku ja Düren Powervolleys`e vastaseks on Türgi klubi Ankara Ziraat Bankasi ning avamängus pidi Düren vastu võtma 0:3 kaotuse. Korduskohtumine kaotati 2:3. 

Meistrite liigas peetakse samuti järjekordsed mängud. Renee Teppan ja Trentino Diatec kohtuvad 1. veebruaril E-alagrupis Izmiri Arkasega kell 18.00. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles