Trad.Attack: me olime pere ammu enne kui Sandra ja Jalmar abiellusid

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimase aasta jooksul eriti suure leegiga muusikataevasse tõusnud Trad.Attack läks eile õhtul koju Aasta Ansambli ja Aasta Etno/Folk/Rahvalik albumi auhindadega. Üheskoos on nad ette võtnud tuuritada läbi terve maailm. Kas on keeruline pidevalt koos olla - abielupaar ja sõber?

Sandra Vabarna rääkis, et uuel aastal plaati pole ja seega saavad 2019. aasta muusikaauhindadel võimaluse nendele auhindadele teised. 2018. aastal ilmunud album «Kullakarva» annab neile põhjust järgmisel aastal veel sellega ringi reisida.

Kuidas tullakse toime sellega, et kolmekesi pidevalt koos reisidel, tuuridel, laule kirjutamas ja lindistamas? Tõnu Tubli ei arva, et nende töö teiste omast kuidagi erineb: «Tegelikult ju kõik inimesed, kes teevad mingit tööd, neil on mingi töökollektiiv ja nad saavad sellega igapäevaselt kokku. Selles ei ole midagi ebatavalist. Meil on ka omad vabad hetked ja omad hetked, kus me ütleme lihtsalt, et sorry, ma sind homme ei näe ja tegelt ongi väga mõnus.»

Tööl oleme professionaalsed kolleegid

Pole just palju neid, kes julgeks oma suhte proovile panna abikaasaga koos töötades. Jalmar Vabarna usub, et suhtele mõjub koos töötamine väga hästi. «Kõik saab kiiremini tehtud,» naerab kõrvalt ka Tubli, kes ka ennast abielupaari kõrval kolmanda liikmena tuuritades kuidagi ebamugavalt ei tunne, «Me olime juba pere ammu enne kui Sandra ja Jalmar abiellusid. Teame üksteist juba aastakümneid ja minu jaoks midagi ei muutunud.»

Jalmar Vabarna lisas, et nad pole tööl abielupaar, vaid professionaalid: «Kui me oleme laval, kui me oleme proovis, kui me oleme stuudios, siis me oleme professionaalid ja töötame koos kui kolleegid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles