Esteetika- ja tantsukooli talvekontsert tõi lavale ligi tuhat tantsijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul andis Rakvere esteetika- ja tantsukool oma Ida-Viru, Lõuna-Eesti ja Tallinna filiaaliga igaaastase ligi kahetunnise talvekontserdi, mis tänavu oli juba 24.

Kooli juht Merje Poom kõneles, et sellel hooajal on koolil nelja filiaali peale kokku üle tuhande tantsulapse ja noore, kellest Rakvere spordihoones käis laval üle 900. Kõige nooremad olid kolmeaastased, kõige vanemate tantsijate iga ei osanud Poom öelda, sest tänavu astus üllatusesinejana üles ka laste emadest koosnev trupp. Kokku esines publikule 36 tantsurühma.

Ühte konkreetset ja läbivat teemat talvekontserdil ei olnud. "Ma annan õpetajatele üsna vabad käed oma loomingut teha," lausus Poom, täpsustades, et ettevalmistused kontserdiks algavad tegelikult juba septembris, kui alustatakse tundidega. "Talvekontsert on esimene kõige suurem eesmärk, kuhu on vaja jõuda."

Merje Poom tunnistas, et tal jäi raske nädal selja taha, ja imestas isegi, et see nii on. "Olen nii palju aastaid talvekontserti korraldanud. Välja on kujunenud kindel meeskond, kelle peale võib iga kell loota," kiitis Poom, kellel kõigest sellest hoolimata oli enne laupäeva õhtut kerge värin sees.

Tänavuaastane kontsert tõi Rakvere spordihoonesse näiteks 300 tantsijat rohkem kui mullu. Kogu logistika ja asja sujuv kulgemine on korraldajatele paras katsumus.

Meeleolukas kontsert läks täismajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles