Järelvaadatav: Rakvere alistanud Pärnu kindlustas Balti liigas teist kohta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas jätkas võidukalt Pärnu, kui alistas koduväljakul Rakvere skooriga 3:1 (25:18, 25:18, 21:25, 25:20). Pärnu resultatiivseimaks kerkis Robert Juchnevic 18 punktiga. Rakvere parim skooritegijad olid Andris Õunpuu ja Siim Ennemuist – mõlemad lõid üheksa punkti. 

Enne mängu:

Liigatabeli liider on jätkuvalt Saaremaa VK (40 punkti), Pärnul on teisena 35 punkti, Selver Tallinnal kolmandana 32 punkti. Neljas on SK Jekabpils Luši, kel Selveriga sama arv punkte ja 30 punkti kogunud Bigbank on viies. Rakvere paikneb enne nädalavahetust kuuendal tabelireal (28 punkti) ja TTÜ on 12. kohal (9 punkti).

Pärnu jaoks on tegu olulise kohtumisega enne eurosarja mängu CEV Challenge Cupil. Pärnu kohtub teisipäeval, 16. jaanuaril kell 19.00 kodusaalis 1/8-finaali avamängus Belgia klubi Meneni Par-Kyga.

Rakvere vastu lähevad Avo Keele hoolealused võidumõtetega. «Kolme punkti tahame kindlasti saada, see on selge. Rakverel on ka olnud väga pikk mängupaus, kuidas see neile mõjunud on, ei oska öelda,» sõnas Keel. Pärnu on uue aasta esimese kohtumise liigas juba pidanud, kui eelmisel nädalal saadi 3:2 jagu Bigbankist.

«Meie mäng oli pärast pikka kolmenädalast pausi kõikuv. Tuleb arvestada, Rakverel on 10 võitu ja 4 kaotust – nad on mänginud esimese ringi täiesti tip-top (võit Tartu üle),» lisas peatreener.

Rakvere peatreener Andres Toode ei osanud ennustada, kuidas mängupaus meeskonnale mõjunud on. «On olnud pikk paus, mistõttu ei oska midagi ennustada. Tunne on meestel hea ja püüame anda parimat,» ütles Toode.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles