Järelvaadatav: Madridi Real kaotas taaskord punkte, vahe Barcelonaga juba 16 punkti!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaania jalgpalli kõrgliiga 18. voorus leppisid Madridi Real ja Celta Vigo 2:2 viiki.

Kohtumist asus üllatuslikult juhtima kodumeeskond, kui Daniel Wass tõstis 33. minutil osavalt palli üle Reali väravavahi Keylor Navase. Juba kolm minutit hiljem särasid tablool viiginumbrid, kui värava lõi Gareth Bale. Omakorda kaks minutit hiljem lõi Bale oma teise värava ning viis Reali 2:1 ette.

Mängu üks võtmemomente leidis aset teisel poolajal, kui 72. minutil pääses Iago Aspas Reali väravavahi Navasega üks-üks olukorda. Navas otsustas ründaja veaga maha võtta ning kohtunik määras penalti. Reali fännide õnneks suutis Navas oma eksimuse penaltitõrjega korvata.

Celta Vigo jätkas aga viigivärava otsimist ning kohtumise 82. minutil jõuti ka sihile, kui täpne oli Maximiliano Gomez.

Viigiline tulemus tähendas Realile järjekordset punktide kaotamist. 18 mängust on sel hooajal võidetud 9, viigistatud 5 ning kaotatud 3. 32 punktiga ollakse Hispaania kõrgliigas tabelis alles neljandal positsioonil. Liider Barcelonal on punkte 48, Madridi Atleticol 39 ning Valencial 37. Celta Vigo hoiab aga 22 punktiga 14. kohta.

Teistes tänastes mängudes alistas Leganes 1:0 Real Sociedadi, Barcelona oli 3:0 parem Levantest, Bilbao Athletic võitis 2:0 Alavest ning Villarreal ja Deportivo La Coruna mängisid 1:1 viiki.

Celta Vigo - Madridi Real kohtumise (2:2) tipphetked:

ENNE MÄNGU

Real läks jõuluvaheajale õnnetus tujus. Mõned päevad pärast Abu Dhabis võidetud teist järjestikust klubide MM-tiitlit tuli Realil koduväljakul võtta FC Barcelona käest vastu väga valus 0:3 kaotus. Kataloonia klubi edestab tänu tollele võidule ühe mängu vähem pidanud Reali juba 14 punktiga.

Et säilitada teoreetilinegi võimalus Barcelona püüdmiseks, ei tohi Real enam kohtumistes tabeli kahe tagumise kolmandiku meeskondadega sisuliselt üldse eksida. Celta asub tabelis 12. kohal ning on sel hooajal koduväljakul kaotanud kaheksast mängust ainult kolm. 16 kohtumisest 31 punkti (vähem kui 2 punkti mängu kohta!) kogunud Real on enne kohtumise algust tabelis neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles