Eelmäe elu esimeses videointervjuus: jalg ei värise, mängukogemust on mul juba 11 aastat

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikooli korvpalliklubi üheks põhimängijaks on kerkinud tänavu Hendrik Eelmäe, kes alles oktoobris tähistas oma 17. sünnipäeva.

Oma elu esimeses videointervjuus kohalikule meediale jäi Eesti liigas keskmiselt 5 ja Balti liigas 9 punkti viskav mängumees kahe jalaga maa peale, sõnades, et arenguruumi on tal veel väga palju.

«Pean kõvasti tööd edasi tegema ja arenema. Aga mulle on antud võimalus - üritan seda maksimaalselt ära kasutada. Mõnel päeval tuleb paremini, mõnel päeval halvemini välja.»

Küsimusele, kas hooaja alguses esmakordselt Tartu meeskonna põhikoosseisu pääsedes jalg värises ka, vastas Eelmäe eitavalt: «Ma olen juba nii kaua mänginud korvpalli - 11 aastat. Mängukogemust jagub,» muigas kahemeetrine mängumees.

Vaata videost, mida rääkis Eelmäe oma tugevustest ja nõrkustest, Tartu duellist Kaleviga ning Tartu peatreenerist Priit Venest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles